Quantum Healing Hypnotherapie
Maak je Aura & Chakra’s krachtiger Ontdek wat Abstruse te bieden heeft om gezonder en gelukkiger leven!

Hypnotherapie - Chakra & Aura Healing - Yoga -Meditatie - Trauma Verwerking - Quantum Healing

Namasté

Ik ben Irene Christabel Zwaan

Werkzaam als Energy Quantum healer, Spiritueel energetisch Therapeut, Hypnotherapeut, Dowser, Yoga docent, Meditatie docent, Mindfulness docent, Helende handen, Sjamanisme

Ooit als tattoo artist begonnen maar door een ongeluk een zware hersenschudding gekregen. Hierdoor kon ik een half jaar niks. Geen licht, geluid en mensen verdragen. Alleen maar slapen en op bed liggen. Hierdoor ben ik veel gaan mediteren en heb ik handen qi kung gedaan wat mijn positief hield. Eindelijk kon ik na een half jaar mijn bed uitkomen maar niet meer mijn tattoo shop voortzetten. Het beeldscherm was te fel voor mijn ogen en mijn focus was weg. Toen besloot ik om naar India te gaan om daar waar het allemaal ooit begon Yoga en Meditatie te leren. Dit veranderde mijn leven enorm. De ene na de andere opleidingen en cursussen volgde. Nu een heel ander leven met andere service maar wat ik met heel veel passie, liefde en plezier mag doen. Ik noem het magisch !!!

Heb je vragen of wil je gebruik maken van mijn service neem gerust contact op met mij. 

Je bent van harte welkom!

Meditatie voor rust https://www.youtube.com/watch?v=vFkzRd-xoLo 

AVG Privacy

UW PRIVACY Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw therapeut, een dossier aanmaak. Dit is ook een wettelijke verplichting van de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. We doen ons best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder andere dat ik  zorgvuldig om ga met uw persoonlijke gegevens, ervoor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Als uw behandelend therapeut heb ik de enige toegang tot de gegevens in uw bestand. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). Een klein deel van de gegevens uit uw bestand wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat ik een factuur kan opstellen. Als ik uw gegevens om een ​​andere reden wil gebruiken, zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen. Deze gegevens in het klantenbestand blijven gedurende 15 jaar volgens de wet op de behandelingsovereenkomst.

ABSTRUSE - Hypnotherapie - Chakra & Aura Healing - Quantum Healing
Kan je terecht voor Healing en voor allerlei gezondheidsproblemen

Btw.nr: Nl001675509B15       KVK.nr. 20171505  

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn